Solac CA 4817 udhëzues

Solac CA 4817
7.9 · 6
PDF udhëzues
 · 152 faqe
Anglisht
udhëzuesSolac CA 4817

NEO ESPRESSION SUPREMMA INSTRUCCIONES DE USO

INSTRUCTIONS FOR USE
MODE D’EMPLOI
GEBRAUCHSANLEITUNG
INSTRUÇÕES DE USO
ISTRUZIONI PER L’USO
GEBRUIKSAANWIJZING

MOD. CA4816

CA4817

Solac is a registered Trade Mark 07/10
1_01_CA4816-48017_ES.indd 1 9/7/10 09:04:19

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Solac CA 4817 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Solac CA 4817 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Solac CA 4817 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Solac CA 4817 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Solac CA 4817 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Solac CA 4817.

Të përgjithshme
Markë Solac
Model CA 4817 | CA 4817
Produkt Makinë kafeje
EAN 8414636106883
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Water tank capacity 1.8 L
Coffee beans capacity 250 g
Capacity in cups - cups
Coffee input type Coffee beans,Ground coffee
Coffee maker type Fully-auto
Maximum operating pressure 18 bar
Number of spouts 2
Built-in grinder
Self-cleaning
Steam pipe
Product type Espresso machine
Appliance placement Countertop
Milk tank
Hot water system
Ergonomics
Removable drip tray
Display type LCD
Product colour Silver
Removable water tank
Housing material Stainless steel
Control type Touch
Built-in display
Cooking functions & programs
Espresso making
Lungo making
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Solac CA 4817 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate