Singer SNG 9.26 udhëzues

Singer SNG 9.26
5.3 · 1
PDF udhëzues
 · 102 faqe
Anglisht
udhëzuesSinger SNG 9.26
09.2011

SNG 9.26

INSTRUCTION MANUAL

GBR
DEU
ITA
ESP
PRT
FRA
DNK
FIN
NOR
SWE
CZE
POL
RUS
HUN
SVK
NL

SNG 926_Instruction Manual.indd 1 08.02.2012 09:02:06

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Singer SNG 9.26 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Hekura dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Singer SNG 9.26 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Singer SNG 9.26 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Singer SNG 9.26 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Singer SNG 9.26 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Singer SNG 9.26.

Të përgjithshme
Markë Singer
Model SNG 9.26 | SNG 9.26
Produkt Hekur
EAN 8032817500468
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Type Steam iron
Variable steam -
Cord length - m
Steam boost performance 170 g/min
Soleplate type Stainless Steel soleplate
Product colour Blue,White
Water tank capacity 0.3 L
Vertical steam function
Anti-scale system
Anti-drip function
Swivel angle 360 °
Automatic anti-calc -
Steam boost function -
Minimum continuous flow 0 g/min
Maximum continuous flow 40 g/min
Soft grip
Power
Power 2600 W
Ergonomics
Non-twisting cord -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Singer SNG 9.26 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate