Sinbo SCO-5020 udhëzues

Sinbo SCO-5020
8.8 · 3
PDF udhëzues
 · 52 faqe
Anglisht
udhëzuesSinbo SCO-5020
SCO 5019, SCO 5020 P‹LAV P‹fi‹RME MAK‹NES‹
KULLANMA KILAVUZU
TR
EN
FR
NL
ES
RU
HR
AR
SCO 5019
SCO 5020

Shikoni udhëzuesin për Sinbo SCO-5020 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori tenxhere orizi dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sinbo SCO-5020 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sinbo dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sinbo t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Sinbo
SCO-5020 | SCO-5020
tenxhere orizi
8693807167636
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Power700 W
AC input voltage230 V
AC input frequency50 Hz
Features
Steam tray for healthy cooking
Non-stick coating
Detachable lid
Tempered glass lid for monitoring cooking process
Keep warm function
Automatic keep warm
Automatic programs
Volume1.8 L
Cool touch handle(s)
Product colourBlack, White
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sinbo SCO-5020 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate