SilverCrest SIM 13 A1 udhëzues

SilverCrest SIM 13 A1
7.5 · 6
PDF udhëzues
 · 50 faqe
Anglisht
udhëzuesSilverCrest SIM 13 A1
4
KOMPERNASS GMBH
BURGSTRASSE 21 · D-44867 BOCHUM
www.kompernass.com
ID-Nr.: SIM 13 A1-07/10-V1
Masážní přístroj s infračerveným světlem
Návod k obsluze
Infrardeča masažna naprava
Navodila za uporabo
Infravörös masszázskészülék
Használati utasítás

PERSONAL CARE

Hand-Held Infrared Massager SIM 13 A1

Masážny prístroj s infračerveným svetlom
Návod na obsluhu
Urządzenie do masażu na podczerwień
Instrukcja obsługi
Hand-Held Infrared Massager
Operating instructions
CV_56458_SIM13A1_LB4.qxd 30.08.2010 9:48 Uhr Seite 1

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për SilverCrest SIM 13 A1 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pajisje për masazh dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me SilverCrest SIM 13 A1 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me SilverCrest SIM 13 A1 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të SilverCrest SIM 13 A1 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

SilverCrest SIM 13 A1 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të SilverCrest SIM 13 A1.

Të përgjithshme
Markë SilverCrest
Model SIM 13 A1
Produkt Pajisja e masazhit
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth SilverCrest SIM 13 A1 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate