Sigma RC 14.11 udhëzues

Sigma RC 14.11
5.7 · 1
PDF udhëzues
 · 50 faqe
Anglisht
udhëzuesSigma RC 14.11
PT
RC 14.11
www.sigmasport.com
RUNNING COMPUTER
SPEED – DISTANCE – LAP CouNT
ruNNINg CoMPuTEr
DEUS/GBFRITPT ESNL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sigma RC 14.11 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sigma RC 14.11 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sigma RC 14.11 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sigma RC 14.11 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sigma RC 14.11 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sigma RC 14.11.

Të përgjithshme
Markë Sigma
Model RC 14.11 | 21410
Produkt Ora Sportive
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Foot pod
Stopwatch
Distance system of measurement Metric
Heart rate monitor
Heart rate-based calorie computation
Built-in distance meter
Design
Protection features Water resistant
Market positioning Sport watch
Product colour Grey
Battery
Battery level indicator
Display
Backlight
Performance
Languages support DEU,ENG,ESP,FRE,ITA
Packaging content
Chest strap
Power
Battery type CR2032
Network
GPS (satellite)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sigma RC 14.11 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate