Sigma PC 25.10 udhëzues

Sigma PC 25.10
9 · 6
PDF udhëzues
 · 29 faqe
Anglisht
udhëzuesSigma PC 25.10

DEUS /GBFRITESNL

HEART RATE MONITOR

PC 25

DEUTSCH
ENGLISH
FRANÇAIS
ITALIANO
ESPAÑOL
NEDERLANDS

Shikoni udhëzuesin për Sigma PC 25.10 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori orë sportive dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sigma PC 25.10 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sigma dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sigma t'ju japin një përgjigje të mirë.

Sven Pense • 27-5-2021Nuk ka komente

Ku mund ta gjej një mjete zëvendësuese për hapjen e mbulesës së baterisë për orën sportive Sigma PC 25.10?

Ku mund ta gjej një mjete zëvendësuese për hapjen e mbulesës së baterisë për orën sportive Sigma PC 25.10?
Shikoni foton
Ky mesazh është përkthyer automatikisht
Përgjigjuni kësaj pyetjeje

Numri i pyetjeve: 1

Të përgjithshme
Sigma
PC 25.10 | 28302
ora sportive
4016224283026
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Design
Waterproof up to30 m
WaterproofYes
Protection featuresWater resistant
Market positioningSport watch
Product colourBlack, Orange
Features
CalendarYes
Clock mode12h/24h
StopwatchYes
Audible alarm(s)Yes
Training programmingYes
Heart rate monitorYes
Heart rate-based calorie computationYes
Built-in distance meterNo
Heart rate data transferRadio
Battery
Battery level indicatorYes
Performance
Languages supportDEU, ENG, ESP, FRE, ITA
Packaging content
Chest strapYes
Power
Battery typeCR2032
Display
Display typeDigital
Display technologyLCD
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sigma PC 25.10 më poshtë.

A kam nevojë për të fikur natën ora sportive time?

Është e arsyeshme për ju të fikni pajisjen tuaj ora sportive gjatë natës, kjo siguron jetë më të gjatë të baterisë.

A kam nevojë për internet për GPS?

Jo, nuk kërkohet internet për të marrë GPS.

Çfarë nënkupton shkurtesa GPS?

Shkurtesa GPS qëndron për 'Sistemin e Pozicionimit Global'.

Çfarë është GPS?

GPS është një sistem që mund të përdoret në të gjithë globin për të përcaktuar vendndodhjen tuaj me anë të satelitëve.

Sa duhet të stërvitem si i rritur në javë?

Si i rritur, rekomandohet të bëni ushtrime mesatarisht intensive për të paktën 2.5 orë në javë. Preferohet të shpërndahet për disa ditë.

Sa të larta janë rrahjet e zemrës së një të rrituri në pushim?

Ritmi i zemrës në pushim i një të rrituri është midis 60 dhe 100 rrahje në minutë.

Sa janë rrahjet maksimale të zemrës së një të rrituri?

Si rregull i përgjithshëm për rrahjet tuaja maksimale të zemrës, mund të përdorni 220 minus moshën tuaj.

Çfarë është bluetooth?

Bluetooth është një mënyrë për të shkëmbyer të dhëna midis pajisjeve elektronike përmes valëve të radios. Distanca midis dy pajisjeve që shkëmbejnë të dhëna në shumicën e rasteve mund të jetë jo më shumë se dhjetë metra.

A është udhëzuesi i Sigma PC 25.10 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Sigma PC 25.10 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate