Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon udhëzues

Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon
7 · 1
PDF udhëzues
 · 6 faqe
Anglisht
udhëzuesSigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon
Excerpted from: http://www.ephotozine.com/article/sigma-8-16mm-f-4-5-5-6-dc-hsm-15537
Page 1

SIGMA 8-16MM F4.5-5.6 DC HSM INTERCHANGEABLE LENS REVIEW

Gary Wolstenholme takes a look at this unique lens, which is currently the widest rectilinear lens
available for APS-C sensor cameras.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lente dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon.

Të përgjithshme
Markë Sigma
Model 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon
Produkt Lente
EAN 85126203542
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM Canon më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate