Siemens VS07G2230 udhëzues

Siemens VS07G2230
7.7 · 1
PDF udhëzues
 · 127 faqe
Anglisht
udhëzuesSiemens VS07G2230

Shikoni udhëzuesin për Siemens VS07G2230 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Siemens VS07G2230 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Siemens dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Siemens t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Siemens
VS07G2230 | VS07G2230
fshesë me korrent
4242003366219
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Power
Maximum input power2200 W
Annual energy consumption- kWh
AC input frequency50 Hz
Design
TypeCylinder vacuum
Dust container typeDust bag
Dust capacity5 L
Product colourBlue
Tube materialAluminium
Cleaning typeDry&wet
Performance
Vacuum air filteringHEPA
Proper useHome
Cleaning surfacesCarpet, Hard floor
-
-
-
Noise level- dB
Dirt separating methodFiltering
Ergonomics
Dust container full indicator
Cord length7 m
Technical details
Wheels
HEPA filtration system
Container capacity (dust)5 L
Nozzle width270 mm
Packaging content
Number of nozzles1
Weight & dimensions
Weight7200 g
Weight (without accessories)5600 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Siemens VS07G2230 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate