Siemens KI31RSD40 udhëzues

Siemens KI31RSD40
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 86 faqe
Anglisht
udhëzuesSiemens KI31RSD40
de Gebrauchsanleitung .................................................................... 2
HQ 8VHUPDQXDO  
IU 1RWLFHGXWLOLVDWLRQ  
LW ,VWUX]LRQLSHUO·XVR  
QO *HEUXLNVDDQZLM]LQJ  

Kühlgerät

Refrigerator

Réfrigérateur

Frigorifero

Koelapparaat

KI51R.. / KI41R.. / KI31R.. / KF31R.. / KI21R.. / KF21R..

siemens-home.bsh-group.com/welcome

Shikoni udhëzuesin për Siemens KI31RSD40 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori frigoriferë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Siemens KI31RSD40 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Siemens dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Siemens t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Siemens
KI31RSD40 | KI31RSD40
frigorifer
4242003747377
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF), Udhëzuesi i instalimit (PDF)
Design
Appliance placementBuilt-in
Product colourWhite
Built-in display
Bottle rack
Door hingeRight
Reversible doors
Egg balcony
Shelves materialTempered glass
Fridge door balconies5
Fridge number of shelves/baskets6
Number of vegetable drawers1
Custom panel-ready
Door panel included
Power
Energy efficiency class (old)A+++
Annual energy consumption67 kWh
Connected load90 W
AC input voltage220-240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Current10 A
Performance
Fridge net capacity172 L
Noise level33 dB
Climate classSN-T
Minimum operating temperature10 °C
Maximum operating temperature43 °C
Fridge gross capacity- L
No Frost system
Automatic defrost (fridge)
Super Cool function
Fresh zone compartment
Ergonomics
Fridge interior light
Lamp typeLED
Door open alarm
Cord length2.3 m
Weight & dimensions
Width558 mm
Depth545 mm
Height1021 mm
Installation compartment width560 mm
Installation compartment depth550 mm
Installation compartment height1025 mm
Weight40000 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Siemens KI31RSD40 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate