Siemens HB64AB655F udhëzues

Siemens HB64AB655F
9.6 · 1
PDF udhëzues
 · 28 faqe
Anglisht
udhëzuesSiemens HB64AB655F
>HQ@ ,QVWUXFWLRQPDQXDO
+%$
%XLOWLQRYHQ

Shikoni udhëzuesin për Siemens HB64AB655F këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori furrat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Siemens HB64AB655F apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Siemens dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Siemens t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

A means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Të përgjithshme
Siemens
HB64AB655F | HB64AB655F
furrë
4242003743478
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF), Udhëzuesi i instalimit (PDF)
Oven
Oven sizeMedium
Oven typeElectric
Total oven(s) interior capacity57 L
Total oven power- W
Number of ovens1
Oven net capacity57 L
Cleaning typePyrolytic
Self-cleaning
Convection cooking
Grill
Conventional cooking
Oven thermostat range0 - 270 °C
Weight & dimensions
Width595 mm
Depth515 mm
Height595 mm
Weight34000 g
Installation compartment width560 mm
Installation compartment depth550 mm
Installation compartment height (min)575 mm
Installation compartment height (max)597 mm
Interior dimensions (W x D x H)482 x 365 x 324 mm
Power
Current16 A
AC input voltage220-240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Energy efficiency classA
Energy consumption (conventional)0.9 kWh
Energy consumption (forced convection)0.7 kWh
Connected load3580 W
Design
CertificationAENOR, CE
Door hingedown
Door materialGlass
Number of glass door panels4
Cool door
Built-in display
Product colourBlack
Control typeRotary, Touch
Control positionFront
Appliance placementBuilt-in
Ergonomics
Integrated clock
Clock typeElectronic
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Siemens HB64AB655F më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate