Siemens EX651LEB1F udhëzues

Siemens EX651LEB1F
8.1 · 1
PDF udhëzues
 · 32 faqe
Anglisht
udhëzuesSiemens EX651LEB1F
en Instruction manual
Hob

EX...LE...

Shikoni udhëzuesin për Siemens EX651LEB1F këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori soba dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Siemens EX651LEB1F apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Siemens dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Siemens t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Siemens
EX651LEB1F | EX651LEB1F
sobë
4242003757291
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Design
Appliance placementBuilt-in
Number of cooking zones4 zone(s)
Number of gas cooking zones0 zone(s)
Number of electric cooking zones4 zone(s)
Product colourBlack
Hob typeZone induction hob
Top surface typeGlass-ceramic
Simmer cooking zone diameter145 mm
Regular cooking zone diameter190 mm
Large cooking zone diameter210 mm
Extra large high-speed cooking zone diameter380 mm
Cooking zone 3 power sourceElectric
Cooking zone 1 positionLeft rear
Cooking zone 3 positionRight rear
Cooking zone 2 power2200 W
Cooking zone 2 power sourceElectric
Number of flexible cooking zones1 zone(s)
Cooking zone 1 power2200 W
Cooking zone 3 typeSimmer
Cooking zone 1 power sourceElectric
Cooking zone 4 positionRight front
Cooking zone 4 typeLarge
Cooking zone 2 shapeRectangular
Cooking zone 4 boost3700 W
Cooking zone 2 diameter190 mm
Cooking zone 4 power2200 W
Cooking zone 3 shapeRound
Cooking zone 2 positionLeft front
Cooking zone 3 boost2200 W
Cooking zone 1 boost3700 W
Combi zone
Flexible cooking zone
Cooking zone 1 typeRegular
Cooking zone 4 diameter210 mm
Cooking zone 4 shapeRound
Cooking zone 3 power1400 W
Cooking zone 4 power sourceElectric
Cooking zone 1 shapeRectangular
Cooking zone 1 diameter190 mm
Cooking zone 3 diameter145 mm
Cooking zone 2 typeRegular
Cooking zone 2 boost3700 W
Ergonomics
Built-in display
Timer
Control typeTouch
Control positionFront
Residual heat indicator
Cleaning lock
Child lock
Weight & dimensions
Cord length1.1 m
Weight14000 g
Package weight15000 g
Width592 mm
Depth522 mm
Height51 mm
Installation compartment width560 mm
Installation compartment depth (min)490 mm
Installation compartment depth (max)500 mm
Installation compartment height51 mm
Power
Connected load (electric)7400 W
Connected load (gas)0 W
AC input voltage220-240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Performance
Number of power levels17
Boost function
Keep warm function
Simmer cooking zone2200 W
Regular cooking zone3700 W
Large cooking zone3700 W
Extra large high-speed cooking zone3700 W
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Siemens EX651LEB1F më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate