Shure SRH840 udhëzues

Shure SRH840
5.7 · 1
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesShure SRH840
English
Français
Deutsch
Español
Italiano
日本語
中文
한국어

Headphones

SRH840

РУССКИИ ЯЗЫК
©2014 Shure Incorporated
27A12425 (Rev. 6)

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Shure SRH840 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Shure SRH840 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Shure SRH840 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Shure SRH840 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Shure SRH840 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Shure SRH840.

Të përgjithshme
Markë Shure
Model SRH840 | 0042406171922
Produkt Kufje
EAN 42406168625, 42406171960
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Fleta e të dhënave (PDF)
Headphones
Headphone sensitivity 102 dB
Impedance 44 Ω
Driver unit 40 mm
Magnet type Neodymium
Headphone frequency 5 - 25 Hz
Ear coupling Supraaural
Performance
Cable length 3 m
Product colour Black
Product type Headphones
Weight & dimensions
Weight 317.5 g
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Shure SRH840 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate