Shure FP2/SM58 udhëzues

Shure FP2/SM58
6 · 1
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesShure FP2/SM58
Printed In U.S.A
©2012 Shure Incorporated
27B16755 (Rev. 1)
FP5 FP1 FP3 FP2

Shure FP Wireless

Système sans fil FP

FP-Drahtlossystem

Radiosistema FP
Draadloos systeem FP
Sistema inalámbrico FP
Sistema Sem Fio FP
Система FP Wireless
FP Wireless System

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Shure FP2/SM58 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mikrofona dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Shure FP2/SM58 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Shure FP2/SM58 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Shure FP2/SM58 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Shure FP2/SM58 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Shure FP2/SM58.

Të përgjithshme
Markë Shure
Model FP2/SM58
Produkt Mikrofon
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Shure FP2/SM58 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate