Sharkoon Shark Zone M50 udhëzues

Sharkoon Shark Zone M50
8.4 · 1
PDF udhëzues
 · 14 faqe
Anglisht
udhëzuesSharkoon Shark Zone M50

Shikoni udhëzuesin për Sharkoon Shark Zone M50 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori mice dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sharkoon Shark Zone M50 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sharkoon dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sharkoon t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Sharkoon
Shark Zone M50 | 4044951015924
mouse
4044951015924
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Mouse
Device interfaceUSB Type-A
PurposeGaming
Buttons typePressed buttons
Buttons quantity7
Scroll typeWheel
Movement detection technologyLaser
Movement resolution8200 DPI
Frame rate12000 fps
Recommended usagePC/notebook
Number of scroll wheels1
Programmable mouse buttons
Keypad integrated
Customizable movement resolution
Number of movement resolution modes6
Polling rate1000 Hz
Built-in memory capacity16 KB
Built-in memory
Design
Product colourBlack, Yellow
Illumination
MaterialAluminium
LED indicators
Form factorAmbidextrous
Ergonomics
Minimum Lift Off Distance (LOD)1 mm
Maximum Lift Off Distance (LOD)5 mm
Cable length1.8 m
Plug and Play
Weight & dimensions
Weight135 g
Width80 mm
Depth121 mm
Height42 mm
System requirements
Windows operating systems supportedWindows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64
Logistics data
Country of originChina
Master (outer) case width440 mm
Master (outer) case length350 mm
Master (outer) case height350 mm
Master (outer) case gross weight8000 g
Products per master (outer) case20 pc(s)
Power
Power sourceCable
Packaging content
Pouch
Packaging data
Package width205 mm
Package depth160 mm
Package height65 mm
Package weight350 g
Package typeBox
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sharkoon Shark Zone M50 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate