Severin KS 9894 udhëzues

Severin KS 9894
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 88 faqe
Anglisht
udhëzuesSeverin KS 9894
Weinkühlschrank 3
Temperature-controlled wine cabinet 10
Armoire à vin avec régulation thermique 16
Temperatuur gecontroleerde wijnkoelkast 23
Vinoteca con regulación de la temperatura 30
Cantinetta per vini a temperature controllata 37
Vinskab med termostat 44
Tempererat vinskåp 50
Lämpötilansäätimellä varustettu viinikaappi 56
Chłodziarka do win z regulatorem temperatury 62
Ντουλάπι κρασιών ελεγχόμενης θερμοκρασίας 69
Винный шкаф с регулятором температуры 76

ART.-NO. KS 9894

DE Gebrauchsanweisung
GB Instructions for use
FR Mode d’emploi
NL Gebruiksaanwijzing
ES Instrucciones de uso
IT Manuale d’uso
DK Brugsanvisning
SE Bruksanvisning
FI Käyttöohje
PL Instrukcja obsługi
GR Oδηγίες χρήσεως
RU Руководство по эксплуатации

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Severin KS 9894 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Dollape vere dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Severin KS 9894 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Severin KS 9894 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Severin KS 9894 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Severin KS 9894 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Severin KS 9894.

Të përgjithshme
Markë Severin
Model KS 9894 | KS 9894
Produkt Dollap vere
EAN 4008146004155
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Fleta e të dhënave (PDF)
Design
Appliance placement Freestanding
Housing colour Black
Inner colour Black
Number of shelves 6 shelves
Door hinge Right
Reversible doors -
Handle colour Black
Door colour Black,Transparent
Number of doors 1 door(s)
Performance
Bottles capacity 33 bottle(s)
Number of temperature zones 1
Temperature range (zone 1) 7 - 18 °C
Climate class SN-N
Total net capacity 95 L
Defrost function
Noise level 43 dB
Product type Compressor wine cooler
Noise emission class D
Power
Annual energy consumption 140 kWh
Energy efficiency scale A to G
Energy efficiency class G
Ergonomics
Interior light
Built-in display
Adjustable shelves
Adjustable feet
Lamp type LED
Locking -
Door open alarm -
Temperature alarm -
Weight & dimensions
Width 480 mm
Depth 470 mm
Height 840 mm
Weight 29945 g
Package width 510 mm
Package depth 520 mm
Package height 870 mm
Package weight 32000 g
Freezer
Built-in freezer
Technical details
Sustainability compliance
Sustainability certificates CE,ErP,REACH,WEEE
Sustainability organizations amfori BSCI
Logistics data
Country of origin China
Customs product code (TARIC) 841821910
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Severin KS 9894 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate