Severin KS 9889 udhëzues

Severin KS 9889
7 · 1
PDF udhëzues
 · 80 faqe
Anglisht
udhëzuesSeverin KS 9889

ART.-NO. KS 9889

DE Gebrauchsanweisung
GB Instructions for use
FR Mode d’emploi
NL Gebruiksaanwijzing
ES Instrucciones de uso
IT Manuale d’uso
DK Brugsanvisning
SE Bruksanvisning
FI Käyttöohje
PL Instrukcja obsługi
GR Oδηγίες χρήσεως
RU Руководство по эксплуатации
Weinkühlschrank 3
Temperature-controlled wine cabinet 9
Armoire à vin avec régulation thermique 15
Temperatuur gecontroleerd wijnkoelkast 21
Vinoteca con regulación de la temperatura 27
Cantinetta per vini a temperatura controllata 33
Vinskab med termostat 39
Tempererat vinskåp 45
Lämpötilansäätimellä varustettu viinikaappi 51
Chłodziarka do win z regulatorem temperatury 57
Ντουλάπι κρασιών ελεγχόμενης θερμοκρασίας 64
Винный шкаф с регулятором температуры 71
142 x 208 mm

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Severin KS 9889 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Dollape vere dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Severin KS 9889 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Severin KS 9889 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Severin KS 9889 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Severin KS 9889 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Severin KS 9889.

Të përgjithshme
Markë Severin
Model KS 9889 | KS 9889
Produkt Dollap vere
EAN 4008146004162
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Fleta e të dhënave (PDF)
Design
Appliance placement Freestanding
Housing colour Black
Inner colour Black
Number of shelves 2 shelves
Door hinge Right
Number of doors 1 door(s)
Reversible doors -
Shelves material Glass/Plastic
Door colour Black,Transparent
Handle colour Black
Performance
Bottles capacity 15 bottle(s)
Number of temperature zones 1
Temperature range (zone 1) 4 - 18 °C
Climate class SN-N
Total net capacity 46 L
Defrost function
Noise level 43 dB
Product type -
Noise emission class D
Power
Annual energy consumption 147 kWh
Energy efficiency class G
Energy efficiency scale A to G
Ergonomics
Interior light
Built-in display
Adjustable shelves
Adjustable feet
Locking -
Door open alarm -
Temperature alarm -
Weight & dimensions
Width 430 mm
Depth 480 mm
Height 515 mm
Weight 17880 g
Package width 460 mm
Package depth 515 mm
Package height 530 mm
Package weight 19500 g
Freezer
Built-in freezer
Technical details
Sustainability compliance
Sustainability certificates CE,ErP,REACH,WEEE
Sustainability organizations amfori BSCI
Logistics data
Country of origin China
Customs product code (TARIC) 841821910
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Severin KS 9889 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate