Severin KS 9888 udhëzues

Severin KS 9888
8 · 1
PDF udhëzues
 · 96 faqe
Anglisht
udhëzuesSeverin KS 9888
Weintemperierschrank
Temperature-controlled wine cabinet
Armoire à vin avec régulation thermique
Temperatuur gecontroleerd wijn kabinet
Vinoteca con regulación de la temperatura
Cantinetta per vini a temperature controllata
Vinskab med termostat
Tempererat vinskåp
Lämpötilan säädöllä varustettu viinikaappi
Chłodziarka do win z regulatorem temperatury
Ντουλάπι κρασιών ελεγχόμενης θερμοκρασίας
Винный шкаф с регулятором температуры
Gebrauchsanweisung
Instructions for use
Mode d'emploi
Gebruiksaanwijzing
Instrucciones de uso
Manuale duso
Brugsanvisning
Bruksanvisning
Käyttöohje
Instrukcja obsługi
Oδηγίες χρήσεως
Руководство по
эксплуатации
FIN
RUS

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Severin KS 9888 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Dollape vere dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Severin KS 9888 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Severin KS 9888 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Severin KS 9888 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Severin KS 9888 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Severin KS 9888.

Të përgjithshme
Markë Severin
Model KS 9888 | KS 9888
Produkt Dollap vere
EAN 4008146988806
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Temperature range (zone 2) 4 - 10 °C
Noise level 40 dB
Climate class
Bottles capacity 69 bottle(s)
Number of temperature zones 2
Total net capacity 210 L
Temperature range (zone 1) 11 - 18 °C
Design
Product colour Black,Silver
Appliance placement Freestanding
Number of shelves 5 shelves
Ergonomics
Interior light
Locking
Locking type 2 Keys
Power
Annual energy consumption 345 kWh
Energy efficiency class (old) E
Weight & dimensions
Weight 64500 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Severin KS 9888 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate