Sennheiser VMX 200 udhëzues

Sennheiser VMX 200
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 26 faqe
Anglisht
udhëzuesSennheiser VMX 200
Instruction manual

VMX 200

Bluetooth headset for phone calls

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sennheiser VMX 200 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sennheiser VMX 200 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sennheiser VMX 200 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sennheiser VMX 200 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sennheiser VMX 200 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sennheiser VMX 200.

Të përgjithshme
Markë Sennheiser
Model VMX 200 | 504134
Produkt Kufje
EAN 4044155049312, 4044155049336
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Headphones
Headphone frequency 300 - 3400 Hz
Magnet type Neodymium
Driver type Dynamic
Ear coupling Intraaural
Microphone
Microphone frequency 300 - 3400 Hz
Weight & dimensions
Weight 10 g
Packaging content
Cables included USB
AC adapter included
Quick start guide
Charger
Battery
Talk time 6 h
Standby time 240 h
Rechargeable battery
Battery recharge time 2 h
Other features
Package dimensions (WxDxH) 56 x 96 x 170 mm
Ports & interfaces
Bluetooth version 3.0+HS
Bluetooth profiles HFP,HSP
Wireless range 10 m
Connectivity technology Wireless
Bluetooth
Performance
Product type Headset
Product colour Black,Silver
Headset type Monaural
Wearing style Ear-hook
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sennheiser VMX 200 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate