Sennheiser SC 230 USB CTRL ML udhëzues

Sennheiser SC 230 USB CTRL ML
7.8 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesSennheiser SC 230 USB CTRL ML
SC 230 USB ML is a competitively priced single-sided wideband headset
optimized for Microsoft Lync. With the focus on managing calls seamlessly
using one device, SC 230 USB ML with call control offers great functionality,
easy handling and convenience when connected to Microsoft Lync. Features
include: CircleFlex® patent-pending dual-hinge ear cup for perfect fit and
supreme comfort, noise-canceling microphone, and a lightweight raised
profile headband with numbered grooves. SC 230 USB ML is the ideal
headset for all-day users of Microsoft Lync who require Sennheiser HD voice
clarity and maximum call-handling flexibility when working in busy Unified
Communications environments
Benefits and Features
• Optimized for Microsoft Lync – with integrated call control and USB connector
• Best-in-class comfort – CircleFlex® patent-pending dual-hinge ear cup system
that adapts seamlessly to your ears, for instant perfect fit and relaxed all-day
wearing
Noise-canceling microphone – filters out ambient noise for optimum speech clarity
• Unique robust construction – crafted with look and feel in mind
• Single-sided wearing style – numbered headband grooves for step-by-step
adjustment for instant perfect fit
• Durability – metal reinforced headband designed for years of wearing pleasure
• Sennheiser HD voice clarity – wideband sound for a natural listening experience
• Bendable boom arm – ensures microphone position is always optimal. Cannot
be twisted out of position
• Pivotable boom – rotates through 350 degrees for wearing flexibility on right or
left ear and precision microphone placement
• Name tag personalization – easy user ID helps to avoid wearing a neighbor’s
headset
ActiveGard™ – technology protects you from acoustic shock and sudden sound surges
• Peace of mind – 2-year international warranty
Product name SC 230 USB ML
Art. No.
504407
EAN No.
40 44155 05141 4
UPC No.
6 15104 18117 5
General data
Wearing style
Headband, monaural (single-sided)
Microphone
Noise-canceling
Frequency response
150 Hz – 6,800 Hz
Speaker
Frequency response
150 Hz – 6,800 Hz
Sound pressure
Max. 113 dB limited by ActiveGard™

SC 230 USB ML

The efficient working tool

Shikoni udhëzuesin për Sennheiser SC 230 USB CTRL ML këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sennheiser SC 230 USB CTRL ML apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sennheiser dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sennheiser t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Sennheiser
SC 230 USB CTRL ML | 504405
kufje
4044155051391, 0615104181144
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Recommended usageOffice/Call center
Headset typeMonaural
Wearing styleHead-band
Product colourBlack
Cable length2.9 m
Volume controlDigital
Product typeHeadset
Ports & interfaces
Connectivity technologyWired
USB connectivityYes
Headphones
Ear couplingSupraaural
Headphone frequency150 - 6800 Hz
Impedance- Ω
Headphone sensitivity104 dB
Magnet type-
Microphone
Microphone frequency150 - 6800 Hz
Microphone noise-cancelingYes
Microphone muteYes
Weight & dimensions
Weight58 g
Other features
Number of products included1 pc(s)
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sennheiser SC 230 USB CTRL ML më poshtë.

A mund të bëj telefonata pa duar me kufje tim?

Më të reja kufje në përgjithësi kanë një mikrofon të vogël të integruar në të cilin lejon thirrjen.

Çfarë është anulimi i zhurmës?

Anulimi i zhurmës siguron që zhurma e ambientit të zvogëlohet.

Kur volumi im është shumë i lartë?

Një vëllim mbi 80 decibel mund të jetë i dëmshëm për dëgjimin. Kur vëllimi tejkalon 120 decibel, madje mund të ndodhë dëmtim i drejtpërdrejtë. Mundësia e dëmtimit të dëgjimit varet nga frekuenca dhe kohëzgjatja e dëgjimit.

Sa është pesha e Sennheiser SC 230 USB CTRL ML?

Sennheiser SC 230 USB CTRL ML ka një peshë prej 58 g.

A është udhëzuesi i Sennheiser SC 230 USB CTRL ML në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Sennheiser SC 230 USB CTRL ML në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate