Sennheiser PX 200-IIi udhëzues

Sennheiser PX 200-IIi
6.1 · 1
PDF udhëzues
 · 11 faqe
Anglisht
udhëzuesSennheiser PX 200-IIi
1
EN
QuickGuide
クイックガ

Smart Remote

with

Shikoni udhëzuesin për Sennheiser PX 200-IIi këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sennheiser PX 200-IIi apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sennheiser dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sennheiser t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Sennheiser
PX 200-IIi | PX 200-III
kufje
4044155055016
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Recommended usageGaming
Headset typeBinaural
Wearing styleHead-band
Product colourBlack
Cable length1.2 m
Product typeHeadset
Ports & interfaces
Connectivity technologyWired
3.5 mm connectorYes
Headphones
Ear couplingSupraaural
Headphone frequency10 - 21000 Hz
Impedance32 Ω
Headphone sensitivity115 dB
Magnet type-
Microphone
Microphone frequency80 - 15000 Hz
Weight & dimensions
Weight95 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sennheiser PX 200-IIi më poshtë.

Kur volumi im është shumë i lartë?

Një vëllim mbi 80 decibel mund të jetë i dëmshëm për dëgjimin. Kur vëllimi tejkalon 120 decibel, madje mund të ndodhë dëmtim i drejtpërdrejtë. Mundësia e dëmtimit të dëgjimit varet nga frekuenca dhe kohëzgjatja e dëgjimit.

A mund të bëj telefonata pa duar me kufje tim?

Më të reja kufje në përgjithësi kanë një mikrofon të vogël të integruar në të cilin lejon thirrjen.

Çfarë është anulimi i zhurmës?

Anulimi i zhurmës siguron që zhurma e ambientit të zvogëlohet.

Çfarë është bluetooth?

Bluetooth është një mënyrë për të shkëmbyer të dhëna midis pajisjeve elektronike përmes valëve të radios. Distanca midis dy pajisjeve që shkëmbejnë të dhëna në shumicën e rasteve mund të jetë jo më shumë se dhjetë metra.

Sa është pesha e Sennheiser PX 200-IIi?

Sennheiser PX 200-IIi ka një peshë prej 95 g.

A është udhëzuesi i Sennheiser PX 200-IIi në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Sennheiser PX 200-IIi në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate