Sennheiser MM 100 udhëzues

Sennheiser MM 100
8.6 · 4
PDF udhëzues
 · 120 faqe
Anglisht
udhëzuesSennheiser MM 100

MM 100

Bluetooth

®

Stereo Headset

Instruction manual
Bedienungsanleitung | Notice d’emploi
Istruzioni per l’uso | Instrucciones de uso
Gebruiksaanwijzing | Manual de utilização
Kopie von 090603_MM100_532892_0409_SP7_PRT.pdf 1Kopie von 090603_MM100_532892_0409_SP7_PRT.pdf 1 04.11.2009 11:14:5304.11.2009 11:14:53

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sennheiser MM 100 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sennheiser MM 100 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sennheiser MM 100 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sennheiser MM 100 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sennheiser MM 100 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sennheiser MM 100.

Të përgjithshme
Markë Sennheiser
Model MM 100 | 504111
Produkt Kufje
EAN 4044155047691, 4044155047714, 0615104174955, 0815104174850
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Headphones
Headphone frequency 22 - 20000 Hz
Weight & dimensions
Weight 54 g
Battery
Talk time 9 h
Standby time 220 h
Continuous audio playback time 7.5 h
Other features
Compatibility Multi
Supplier features
Charging time 150 min
Ports & interfaces
Bluetooth version 2.0+EDR
Wireless range 10 m
Connectivity technology Wireless
Bluetooth
Performance
Product type Headset
Product colour Black,Silver
Headset type Binaural
Recommended usage Music
Microphone
Microphone type Not available
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sennheiser MM 100 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate