Sennheiser HD 449 udhëzues

Sennheiser HD 449
7.7 · 1
PDF udhëzues
 · 1 faqe
Anglisht
udhëzuesSennheiser HD 449
Sennheiser Canada Inc.
221 Labrosse, Pointe-Claire, Quebec H9R 1A3
1-800-463-1006
Technical Data
Dynamic, closed
17 - 22500 Hz
32 Ohm
112 dB (1kHz/1Vrms)
<0.1% (1kHz/100dB)
1.4 m and 3 m single-sided
detachable OFC cables
3.5 mm gold straight plug /
6.3 mm gold adaptor plug
Advanced acoustic system with
powerful neodymium magnets and
lightweight diaphragms: For a
lifelike stereo sound experience
Closed circumaural headphone
design: Isolate against ambient
noise
Ergonomic design: Provides a
comfortable fit
Gold plated plugs and 6.3mm
stereo adapter: Excellent
connectivity, also with home Hifi
equipment
Carrying pouch and extension
cable: For protection and added
length
Optimised for portable audio
including MP3, CD players, iPad,
iPod, iPhone and mobile phones
2-year warranty

HD 449

Ergonomic, closed-back stereo
headphones with incredible
sound detail and clarity
Sennheiser’s HD 449 stands out
from the crowd with its striking,
kink design and high-quality
audio reproduction. Delivering
detailed sound and clarity, both
indoor and outdoor with its
advanced acoustic system,
these headphones are
guaranteed to please. Its design
ensures a comfortable fit
around your ears and isolate
against ambient noise.
Completing the package are
gold plated plugs, extension
cable and adaptor for excellent
connectivity anywhere.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sennheiser HD 449 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sennheiser HD 449 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sennheiser HD 449 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sennheiser HD 449 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sennheiser HD 449 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sennheiser HD 449.

Të përgjithshme
Markë Sennheiser
Model HD 449 | 504767
Produkt Kufje
EAN 4044155071634, 3610170845096, 0615104218093, 4044155071627, 5053460590227, 5055410466675, 5053086297487, 5053086209749, 9154400095720, 0616268540594, 0887485065379, 5053313981943, 8902328128324, 5053086264533
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Headphones
Headphone sensitivity 114 dB
Impedance 32 Ω
Magnet type Neodymium
Total Harmonic Distortion (THD) 0.1 %
Acoustic system Closed
Noise canceling
Headphone frequency 16 - 24000 Hz
Ear coupling Circumaural
Performance
LED indicators
Cable length 1.4 m
On/off switch
Product colour Black
Volume control
Wearing style Head-band
Product type Headphones
Recommended usage Music
Other features
Channels quantity 2 channels
Headphone connectivity 3.5 mm
Headphone outputs 1
Manual
Plug adapter
Adapter type 6.3mm
External power adapter
Power LED
Belt clip
Compatibility MP3, CD-Player, iPad, iPod, iPhone
Neck strap
Audio/video cable 1
Packaging content
Cables included AUX
Audio adapters included 6.3 mm
Packaging data
Package type Box
Battery
Rechargeable battery
Ports & interfaces
Connector contacts plating Gold
Connectivity technology Wired
Microphone
Microphone mute
Microphone noise-canceling
Microphone type Not available
Supplier features
Material Plastic
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sennheiser HD 449 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate