Sennheiser DW Office udhëzues

Sennheiser DW Office
7.9 · 2
PDF udhëzues
 · 23 faqe
Anglisht
udhëzuesSennheiser DW Office
SetupGuide
Comfort
call
DECT
DW Series
Setup Guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sennheiser DW Office këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sennheiser DW Office apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sennheiser DW Office dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sennheiser DW Office t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sennheiser DW Office specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sennheiser DW Office.

Të përgjithshme
Markë Sennheiser
Model DW Office | 504300
Produkt Kufje
EAN 4044155050349, 4044155050356, 4044155050363, 4044155050370, 4044155050585, 4044155052022, 4044155052039, 5546213693967, 615104179530, 615104179929, 0615104179462
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Microphone
Microphone frequency 150 - 6800 Hz
Microphone mute
Weight & dimensions
Weight 22 g
Battery
Talk time 12 h
Standby time 100 h
Rechargeable battery
Supplier features
Charging time 60 min
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 5 - 45 °C
Ports & interfaces
Wireless range 180 m
Connectivity technology Wireless
Performance
Product colour Black,Stainless steel
Headset type Monaural
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sennheiser DW Office më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate