Seal Shield SSWKSV099 udhëzues

Seal Shield SSWKSV099
9.2 · 1
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesSeal Shield SSWKSV099

Quick Installation Guide and Limited Warranty

Guide d’installation rapide
et garantie limitée
Guía de instalación rápida
y garantía limitada
Guia de instalação rápido
e garantia limitada
Guida di installazione rapida
e garanzia limitata
Schneller Installations-Führer
und begrenzte Garantie

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Seal Shield SSWKSV099 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tastiera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Seal Shield SSWKSV099 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Seal Shield SSWKSV099 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Seal Shield SSWKSV099 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Seal Shield SSWKSV099 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Seal Shield SSWKSV099.

Të përgjithshme
Markë Seal Shield
Model SSWKSV099 | SSWKSV099
Produkt Tastierë
EAN 0810491021305
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Keyboard
Device interface USB
Recommended usage -
Keyboard layout QWERTY
Keyboard language US English
Connectivity technology Wired
Purpose -
Keyboard form factor Full-size (100%)
USB hub -
Pointing device
Fingerprint reader -
Numeric keypad
Design
Keyboard style Straight
Wrist rest
Product colour White
Backlight
Protection features Waterproof
Material Acrylonitrile butadiene styrene (ABS)
Features
Detachable cable
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Seal Shield SSWKSV099 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate