Samsung SM-R140 udhëzues

Samsung SM-R140
8.3 · 7
PDF udhëzues
 · 62 faqe
Anglisht
udhëzuesSamsung SM-R140
www.samsung.com

User Manual

SM-R140

English (CA) 10/2017 Rev. 1.0

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Samsung SM-R140 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 7 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Samsung SM-R140 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Samsung SM-R140 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung SM-R140 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Samsung SM-R140 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Samsung SM-R140.

Të përgjithshme
Markë Samsung
Model SM-R140 | SM-R140NZKAAUT
Produkt Kufje
EAN 8806088971681
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Battery
Battery type Built-in battery
Battery capacity 82 mAh
Rechargeable battery
Continuous audio playback time 7 h
Battery charge indicator
Performance
LED indicators
Accelerometer
Product type Headset
Product colour Black
Headset type Binaural
Wearing style In-ear
Ports & interfaces
Bluetooth version 4.2
Bluetooth profiles A2DP,AVRCP,HFP
Connectivity technology True Wireless Stereo (TWS)
Bluetooth
3.5 mm connector
True Wireless Stereo (TWS) technology
Other features
Recharge indicator
Brand compatibility Any brand
Battery level indicator
Battery full indication
Battery low indication
Earbud dimensions (W x D x H) 18.9 x 22.8 x 21.8 mm
Controller box dimensions (W x D x H) 73.4 x 44.5 x 31.4 mm
Proximity sensor
2.5 mm connector
Packaging content
Extra earbuds
Headphones
Intraaural headphones type Earbuds
Ear coupling Intraaural
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Samsung SM-R140 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate