Salora DVP9018SW udhëzues

Salora DVP9018SW
8.6 · 1
PDF udhëzues
 · 37 faqe
Anglisht
udhëzuesSalora DVP9018SW
DVP9018SW

Shikoni udhëzuesin për Salora DVP9018SW këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Luajtës portativ DVD dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Salora DVP9018SW apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Salora dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Salora t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Sit back and enjoy crystal-clear visuals and images with the vibrant quality of 2 million pixels. The 1920 x 1080 resolu...
Të përgjithshme
Salora
DVP9018SW | DVP9018SW
Luajtës portativ DVD
8793652894517
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Video
Video upscaling-
Full HD
Supported graphics resolutions-
Video recording
File formats
Video formats supportedMPEG4, XVID
Audio formats supportedMP3
Image formats supportedJPG
Ports & interfaces
USB 2.0 ports quantity1
Headphone outputs1
DC-in jack
AV output
AV input-
Headphone connectivity3.5 mm
S-Video out
Storage
Compatible memory cardsMMC, SD
Card reader integrated
Built-in HDD
Features
Form factor-
Product colourGrey
TV tuner integrated-
Analog signal format system-
Disc types supportedCD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW
Playback disc formats-
Playback modes-
Protection features-
Blu-ray region code-
DVD region code-
Remotely operated
TV tuner type-
Parental control-
Child lock-
FM radio
LED indicators-
Supported radio bands-
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Ethernet LAN data rates- Mbit/s
Wi-Fi standards-
Bluetooth
Bluetooth profiles-
Packaging content
Remote control included
Batteries included
Headphones included
Manual
Carrying case
AC adapter included
Car kit
Memory card included
Car power adapter included
Mounting brackets included
Antenna-
Warranty card
Cables included-
User guide
Loudspeakers
Built-in speaker(s)
Number of speakers2
Built-in subwoofer
Display
DisplayLCD
Display diagonal9 "
Swiveling display
Second display
Display diagonal (metric)23 cm
Aspect ratio4:3, 16:9
Touchscreen
Brightness adjustment-
Contrast adjustment-
Backlight display-
Weight & dimensions
Width240 mm
Depth175 mm
Height40 mm
Weight850 g
Power
Power source typeAC, Battery
Battery life (max)- h
AC input voltage220 V
Battery technology-
AC input frequency- Hz
Rechargeable-
Other features
Package dimensions (WxDxH)280 x 90 x 300 mm
Packaging data
Package weight1600 g
Technical details
Battery charge indicator-
Disc playback modes-
Shockproof
Video compression formats-
Teletext function
Modulation-
Battery low indication-
Firmware upgradeable
ID3 Tag display
Electronic Programme Guide (EPG)
Display number of colours-
Voice recording
USB required-
Travel pouch-
Slideshow-
Quick start guide-
Music playback-
Movies-
Internet connection required
Gyroscope
Google applications-
GPS (satellite)
Electronic compass
Accelerometer-
Battery pack-
Screen saving functions-
Progressive scan output
Playback disc types-
Noise reduction-
Instant replay-
Instant search-
Waterproof
HDMI
Supported file systems-
Pouch-
Audio
Built-in microphone
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Salora DVP9018SW më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate