Saitek X-65F udhëzues

Saitek X-65F
5.3 · 1
PDF udhëzues
 · 96 faqe
Anglisht
udhëzuesSaitek X-65F

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Saitek X-65F këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kontrolluesit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Saitek X-65F apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Saitek X-65F dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Saitek X-65F t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Saitek X-65F specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Saitek X-65F.

Të përgjithshme
Markë Saitek
Model X-65F
Produkt Kontrollues
EAN 211651107004, 0211651107004, 0021165110700, 0163120868933
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
Input device
Device type Flight Sim
Other features
Compatible operating systems Windows 7\nWindows XP\nWindows Vista
Mac compatibility
Ergonomics
Product colour Black
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Saitek X-65F më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate