Saitek Pro Flight Multi Panel PC udhëzues

Saitek Pro Flight Multi Panel PC
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 23 faqe
Anglisht
udhëzuesSaitek Pro Flight Multi Panel PC
Pro Flight Multi Panel
Saitek
ARM
ALT
VS
IAS
HDG
CRS
HDG
NAV
APR
VS
ALT
IAS
REV
AP
FLAPS
UP
DN
AUTO THROTTLE
OFF
PITCH TRIM
DN
UP
Saitek
®
USER MANUAL
BEDIENUNGSANLEITUNG
GUIDE D’UTILISATION
MANUALE D’USO
MANUAL DEL USUARIO
Pro_Flight_multi_panel_PP.qxd 30/04/2009 14:30 Page 1

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Saitek Pro Flight Multi Panel PC këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kontrolluesit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Saitek Pro Flight Multi Panel PC apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Saitek Pro Flight Multi Panel PC dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Saitek Pro Flight Multi Panel PC t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Saitek Pro Flight Multi Panel PC specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Saitek Pro Flight Multi Panel PC.

Të përgjithshme
Markë Saitek
Model Pro Flight Multi Panel PC
Produkt Kontrollues
EAN 21165110724
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Saitek Pro Flight Multi Panel PC më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate