Saitek Pro Flight Backlit Information Panel udhëzues

Saitek Pro Flight Backlit Information Panel
6.5 · 1
PDF udhëzues
 · 23 faqe
Anglisht
udhëzuesSaitek Pro Flight Backlit Information Panel

BACKLIT INFORMATION PANEL

USER GUIDE

Shikoni udhëzuesin për Saitek Pro Flight Backlit Information Panel këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kontrolluesit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Saitek Pro Flight Backlit Information Panel apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Saitek dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Saitek t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Saitek
Pro Flight Backlit Information Panel | SCB432040002/04/1
kontrollues
21165113541, 0021165113541, 0211651135410
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
CompatibilityWindows 7\nWindows XP 32/64bit\nWindows Vista
Product colourBlack
Packaging content
Screen protectorYes
Ports & interfaces
Connectivity technologyWired
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Saitek Pro Flight Backlit Information Panel më poshtë.

Një bateri në kontrollues tim ka filluar të gërryhet. A është pajisja ende e sigurt për t'u përdorur?

Produkti mund të përdoret ende në mënyrë të sigurt pas pastrimit të duhur. Hiqeni baterinë me doreza dhe pastroni ndarjen e baterisë me një furçë dhëmbësh dhe uthull. Pas tharjes, bateri të reja mund të futen në pajisje.

A është udhëzuesi i Saitek Pro Flight Backlit Information Panel në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Saitek Pro Flight Backlit Information Panel në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate