Saitek Aviator Joystick udhëzues

Saitek Aviator Joystick
8.7 · 2
PDF udhëzues
 · 13 faqe
Anglisht
udhëzuesSaitek Aviator Joystick

Aviator for Xbox and PC

Saitek

®
USER MANUAL
BEDIENUNGSANLEITUNG
GUIDE D’UTILISATION
MANUALE D’USO
MANUAL DEL USUARIO
TM
PS41_manual.qxd 18/11/2008 14:23 Page 1

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Saitek Aviator Joystick këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kontrolluesit dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Saitek Aviator Joystick apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Saitek Aviator Joystick dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Saitek Aviator Joystick t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Saitek Aviator Joystick specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Saitek Aviator Joystick.

Të përgjithshme
Markë Saitek
Model Aviator Joystick
Produkt Kontrollues
EAN 812820014026
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Input device
Buttons quantity 5
Device type Joystick
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
Other features
Compatible operating systems Windows 2000/XP/XP64
Mac compatibility
Pointing device Throttle
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Saitek Aviator Joystick më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate