Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21672-70 udhëzues

Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21672-70
6.3 · 1
PDF udhëzues
 · 68 faqe
Anglisht
udhëzuesRussell Hobbs Retro Vintage Cream 21672-70
r
I www.russellhobbs.com

21672-70

GB
DE
FR
NL
IT
ES
PT
DK
SE
NO
FI
RU
CZ
SK
PL
HR
SI
GR
HU
TR
RO
BG
UA
AE

Shikoni udhëzuesin për Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21672-70 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21672-70 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Russell Hobbs dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Russell Hobbs t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Russell Hobbs
Retro Vintage Cream 21672-70 | 21672-70
makinë kafeje
4008496874620
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Performance
Appliance placementCountertop
Keep warm function
Capacity in cups8 cups
Water tank capacity1 L
Coffee input type-
Coffee maker typeFully-auto
Built-in grinder-
Product typeDrip coffee maker
Number of spouts1
Reservoir for brewed coffeeThermos
Ergonomics
Housing materialStainless steel
Product colourStainless steel
Detachable filter holder
Water level indicator
Removable water tank
Built-in display
Auto power off
Cordless
360° rotational base
Illuminated on/off switch
Removable lid
Other features
Dishwasher proof filter
Power
Auto power off
Auto power off after (max)40 min
Power2400 W
Power sourceAC
Features
Keep warm function
Water tank capacity1.7 L
Housing materialStainless steel
Product colourCream
Water level indicator
Removable filter
Good spout filling
Boil-dry protection
Overheat protection
Adjustable thermostat
Packaging data
Package width215 mm
Package depth195 mm
Package height228 mm
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21672-70 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate