Russell Hobbs 21711-56 udhëzues

Russell Hobbs 21711-56
6.3 · 1
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesRussell Hobbs 21711-56
r
instructions 3
Bedienungsanleitung 5
mode d’emploi 7
instructies 9
istruzioni per l’uso 11
instrucciones 13
instruções 15
brugsanvisning 17
bruksanvisning (Svenska) 19
bruksanvisning (Norsk) 21
yttöohjeet 23
 
 
 
instrukcja 31
upute 33
navodila 35
 
utasítások 39
talimatlar 41
 
 
 47

Shikoni udhëzuesin për Russell Hobbs 21711-56 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Russell Hobbs 21711-56 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Russell Hobbs dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Russell Hobbs t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Russell Hobbs
21711-56 | 21711-56
makinë kafeje
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Appliance placementCountertop
Product typeDrip coffee maker
Reservoir for brewed coffeeThermos
Water tank capacity1 L
Capacity in cups8 cups
Coffee input typeGround coffee
Coffee maker typeManual
Built-in grinder
Hot water system
Ergonomics
Product colourBlack, Stainless steel
Housing materialStainless steel
Built-in display
Water level indicator
Indication light
Lid typeHinged lid
Power
Power1000 W
AC input voltage220–240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Other features
On/off switch
Technical details
Built-in pressure gauge
Cooking functions & programs
Espresso making
Coffee making
Ristretto making
Americano making
Cappuccino making
Latte making
Orzo making
Chocolate milk making
Hot chocolate making
Latte Macchiato making
Mocha making
Lungo making
Caffe Crema making
Hot milk making
Tea making
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Russell Hobbs 21711-56 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate