Russell Hobbs 21400-70 udhëzues

Russell Hobbs 21400-70
7.8 · 1
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesRussell Hobbs 21400-70
instructions 2
Bedienungsanleitung 4
mode d’emploi 6
instructies 8
istruzioni per l’uso 10
instrucciones 12
instruções 14
brugsanvisning 16
bruksanvisning (Svenska) 18
bruksanvisning (Norsk) 20
käytohjeet 22
инструкции (Русский) 24
pokyny (Čeština) 26
pokyny (Slovenčina) 28
instrukcja 30
upute 32
navodila 34
οδηγίες 36
utasítások 38
talimatlar 40
instrucţiuni 42
инструкции (Български) 44
47
r
B

Shikoni udhëzuesin për Russell Hobbs 21400-70 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori çajnikë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Russell Hobbs 21400-70 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Russell Hobbs dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Russell Hobbs t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Russell Hobbs
21400-70 | 21400-70
çajnik
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Power sourceAC
AC input voltage220-240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Power2200 W
Features
Water tank capacity1.7 L
Water level indicator
Adjustable thermostat
Product colourBlack
Housing materialStainless steel
Removable filter
On/off switch
Overheat protection
Ergonomics
Hinged lid
360° rotational base
Cordless
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Russell Hobbs 21400-70 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate