Rowenta RO6252EA udhëzues

Rowenta RO6252EA
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 78 faqe
Anglisht
udhëzuesRowenta RO6252EA

Shikoni udhëzuesin për Rowenta RO6252EA këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Rowenta RO6252EA apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Rowenta dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Rowenta t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Rowenta
RO6252EA | RO6252EA
fshesë me korrent
3221610123805
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Maximum input power750 W
Suction power2100 AW
Annual energy consumption34 kWh
Variable power
Power controlElectronic
Design
TypeCylinder vacuum
Dust container typeDust bag
Dust capacity2.75 L
Product colourGrey
Tube typeTelescopic
Cleaning typeDry
Tube materialMetal
Flexible hose
Tube lock typeButton
Performance
Proper useHome
Cleaning surfacesCarpet, Hard floor
A
C
A
Noise level82 dB
Dirt separating methodCyclonic
Ergonomics
Dust container full indicator
Cord length9 m
Carrying handle(s)
Technical details
Handle(s)
Wheels
Other features
Filter modelZR902301
Dust capacity dry2.75 L
Weight & dimensions
Weight5300 g
Package width490 mm
Package depth290 mm
Package height330 mm
Package weight7805 g
Logistics data
Products per master (outer) case1 pc(s)
Pallet gross width1200 mm
Pallet gross length800 mm
Pallet gross height2444 mm
Pallet gross weight34881 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Rowenta RO6252EA më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate