Roland LX-17-PW udhëzues

Roland LX-17-PW
5.6 · 1
PDF udhëzues
 · 30 faqe
Anglisht
udhëzuesRoland LX-17-PW
Owner’s Manual
Before using this unit, carefully read “USING THE UNIT SAFELY” and “IMPORTANT NOTES” (leaet “USING THE UNIT SAFELY and Owner’s Manual (p. 26)). After reading, keep the
document(s) including those sections where it will be available for immediate reference.
Copyright © 2015 ROLAND CORPORATION
° Play the Piano
˙
Play various sounds
This unit contains a wide variety of tones (sounds). You can freely select and perform using these tones.
˙
Play two layered tones (Dual Play)
You can layer two tones on a single key.
˙
Play dierent tones with your left and right hands (Split Play)
You can divide the keyboard into left and right zones, and select a dierent tone for each zone.
˙
Save your performance settings (Registration)
You can save tone settings and settings for Dual Play or Split, and recall them easily.
page
6
page
7
page
7
page
14
° Practice Songs
˙
Sound a metronome
You can sound a metronome.
˙
Practice along with the built-in songs
This unit contains numerous built-in songs.
For the song titles, refer to “Internal Song List” at the end of this manual.
˙
Recording the Song You’re Practicing
You can record your own playing.
page
8
page
9
page
10
° Adjust Your Piano
˙
Adjust the keyboard touch
You can adjust the touch sensitivity of the keyboard to match your own playing style.
˙
Match the pitch to other instruments
When playing together with other instruments, you can match the unit’s reference pitch to that of the other
instruments (Master Tuning).
˙
Create your own piano (Piano Designer)
You can customize the sound to your own taste by adjusting the sonic elements of the grand piano sound.
page
6
page
18
page
13

° Simply opening or closing the lid turns the power on/o

page
4
Provision of Bluetooth functionality
Please be aware that depending on the country in which you purchased the unit, Bluetooth functionality might not be included.
The Bluetooth logo appears
when you turn on the power.
If Bluetooth functionality is included
1. When you open the lid, the power turns on
automatically.
When you close the lid, the power turns o automatically.
2. Use the [Volume] buttons to adjust the volume.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Roland LX-17-PW këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Piano dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Roland LX-17-PW apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Roland LX-17-PW dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Roland LX-17-PW t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Roland LX-17-PW specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Roland LX-17-PW.

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Markë Roland
Model LX-17-PW | LX-17-PW
Produkt Piano
EAN 4957054507442
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Built-in speaker(s)
Number of speakers 6
RMS rated power 74 W
Sound effects Brilliance
Pedals quantity 3
Damper pedal
Soft pedal
Sostenuto pedal
Maximum polyphony (notes) 384
Tones quantity 307
Ports & interfaces
DC-in jack
USB port
USB connector type USB Type-A,USB Type-B
Keyboard
Keys quantity 88 keys
Adjustable keyboard sensitivity
Number of keyboard sensitivity levels 100
Design
Product colour White
Housing material Plastic,Wood
Performance
Metronome
Power
Power consumption (max) 13 W
Weight & dimensions
Width 1407 mm
Depth 482 mm
Height 1132 mm
Weight 87300 g
Display
Built-in display
Display LCD
Display resolution 132 x 32 pixels
Backlight display
Packaging content
Cables included AC
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Roland LX-17-PW më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate