Roland GO:MIXER udhëzues

Roland GO:MIXER
7.3 · 1
PDF udhëzues
 · 8 faqe
Anglisht
udhëzuesRoland GO:MIXER
Connecting Devices . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2
Adjusting the Volume . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Record. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6
Using a Backing Track for Karaoke
(CENTER CANCEL) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Before using this unit, carefully read the leaet
“USING THE UNIT SAFELY” and “IMPORTANT
NOTES. After reading, keep the document(s) where
it will be available for immediate reference.
Copyright © 2017 ROLAND CORPORATION
01

GO:MIXER

Owner’s Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Roland GO:MIXER këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Miksera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Roland GO:MIXER apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Roland GO:MIXER dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Roland GO:MIXER t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Roland GO:MIXER specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Roland GO:MIXER.

Të përgjithshme
Markë Roland
Model GO:MIXER | GO-MIXER
Produkt Mikser
EAN 4957054509798
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Channels quantity 10 channels
Digital sound processing - bit
Weight & dimensions
Width 95 mm
Depth 95 mm
Height 28 mm
Weight 100 g
Ports & interfaces
Microphone in
USB 2.0 ports quantity 1
Line inputs (RCA) 2
Monitor out 1
Number of microphone inputs 1
Technical details
Video capability -
Rack mounting -
DJ mixer -
Product colour Black,White
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Roland GO:MIXER më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate