Robens Lodge 2 udhëzues

Robens Lodge 2
6.6 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesRobens Lodge 2

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Robens Lodge 2 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tenda dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Robens Lodge 2 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Robens Lodge 2 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Robens Lodge 2 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Robens Lodge 2 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Robens Lodge 2.

Të përgjithshme
Markë Robens
Model Lodge 2 | 130101
Produkt Tendë
EAN 5709388030764, 5709388056672
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Number of sleeping places 2 person(s)
Total area 6.125 m²
Sleeping area 3.15 m²
Tent fly sheet waterproof rating 5000 mm
Fire retardant canvas
Tent floor waterproof rating 10000 mm
Weight & dimensions
Width 2900 mm
Depth 2450 mm
Height 1100 mm
Sleeping area (W x L) 1400 x 2250 mm
Weight 3300 g
Design
Type Dome/Igloo tent
Number of rooms 1
Number of bedrooms 1
Product colour Green,Yellow
Purpose Camping
Mosquito net
Pocket
Pockets quantity 1 pockets
Coloration Monochromatic
Ventilation
Material
Tent fly sheet material Polyester
Tent floor material Polyester
Interior material Polyester
Packaging data
Package width 560 mm
Package depth 180 mm
Package height 180 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Robens Lodge 2 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate