Remko MKT 250 udhëzues

Remko MKT 250
6.9 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesRemko MKT 250

REMKO MKT 240

Portable Air Conditioner

Operation • Technology • Spare Parts

S
afety Notices
Scope of Supply
Device Structure
Erecting the Device
Operation
Control Panel and Remote Control
“Mode“ Selection
“Cool“ Mode
“Dehumidify“ Mode
Fan
“ Mode
Timer“
Functional Principle of the Cooling Process
Maintenance and Care
Cleaning the Filter
Draining the Condensate
Trouble Shooting
Taking the Device
O
ut of Service
Warranty
Environment and Recycling
Technology
Electrical Wiring Diagram
Installation Instructions for the Wall Bushing
Device Diagram
Spare Part
List, Accessories
Spare Part List, AccessoriesSpare Part
Technical Data
Edition GB – R04
2
2
3
3
3
4
-5
4
4
5
5
5
5
6
6
-
7
6
6
7
8
8
9
8-12
8
9
10
11
12

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Remko MKT 250 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kondicioner dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Remko MKT 250 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Remko MKT 250 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Remko MKT 250 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Remko MKT 250 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Remko MKT 250.

Të përgjithshme
Markë Remko
Model MKT 250
Produkt Kondicioner
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Remko MKT 250 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate