Remington PG6060 udhëzues

Remington PG6060
7.3 · 4
PDF udhëzues
 · 140 faqe
Anglisht
udhëzuesRemington PG6060
PG6060
LITHIUM POWERED GROOMING KIT
PG6060-INT-T22- SS2013 amended.indd 1 11/21/2012 2:08:59 PM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Remington PG6060 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Komplete zbukurimi dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Remington PG6060 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Remington PG6060 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Remington PG6060 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Remington PG6060 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Remington PG6060.

Të përgjithshme
Markë Remington
Model PG6060 | 43158560110
Produkt Komplet zbukurimi
EAN 4008496764723, 4008496764730
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Number of speeds -
Number of length steps -
Suitable for entire body -
Precision trimmer
Maximum hair length 16 mm
Minimum hair length 0.2 mm
Power
Operating time 110 min
Rechargeable
Packaging content
Base station
Charger
Hair comb
Ergonomics
Cordless
Other features
Recharge indicator
Indication
Battery charge indicator
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Remington PG6060 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate