Remington MB4110 udhëzues

Remington MB4110
9.7 · 1
PDF udhëzues
 · 129 faqe
Anglisht
udhëzuesRemington MB4110
All technical modifications reserved. 07/10. TSC 10.0595
Model No. MB4110
Уважаемый покупатель! Приобретаемый вами продукт Remington
®
прошел необходимую сертификацию в соответствии с требованиямироссийского законодательства.
10/INT/MB4110 Version Part No. T22-30412
Remington
®
is a Registered Trade Mark of Spectrum Brands, Inc., or one of its subsidiaries
VARTA Consumer Batteries GmbH & Co. KgaA
Alfred-Krupp-Str.9
73479 Ellwangen
Germany
www.remington-europe.com
© 2010 SBI

STUBBLE KIT

TRIM & SHAVE YOUR 3-DAY
BEARD LOOK

MB4110

2.
1.
6.
4.
3.
7.
5.
090054_HC240C_UK_Cover.indd Spread 1 of 2 - Pages(1, 2, 3) 01.02.2009 21:00:42 Uhr
100595_REM_IFU_MB4110_21L.indd Druckbogen 1 von 2 - Seiten (1, 2, 3)100595_REM_IFU_MB4110_21L.indd Druckbogen 1 von 2 - Seiten (1, 2, 3) 11.08.10 22:0211.08.10 22:02
3
01/11

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Remington MB4110 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prerës të mjekrës dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Remington MB4110 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Remington dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Remington MB4110 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Remington MB4110.

Të përgjithshme
Markë Remington
Model MB4110
Produkt Prerës i mjekrës
EAN 4008496654031, 5053460599749, 4008496654116
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Power
Operating time 40 min
Charging time 16 h
Rechargeable
Operating time 40 min
Charging time 16 h
Rechargeable
Battery charge indicator
Packaging content
Hair comb
Performance
Precision trimmer
Product colour Black
Hair comb
Precision trimmer
Indication
Battery low indication
Battery charge indicator
Design
Product colour Black
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Remington MB4110 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate