Remington EP6010C udhëzues

Remington EP6010C
7.7 · 1
PDF udhëzues
 · 98 faqe
Anglisht
udhëzuesRemington EP6010C
All technical modifications reserved. 10/08. TSC 09.0797
090797_REM_IFU_EP3010_22L.indd 1090797_REM_IFU_EP3010_22L.indd 1 12.10.09 15:3612.10.09 15:36
Taşımavenakliyesırasındadikkatedilecekhususlar:
-Ürünüdüşürmeyiniz
-Darbeleremaruzkalmamasınısağlayınız
-Cihazınakliyesırasındaorijinalambalajındataşıyınız.
Bakanlıkçatespitveilanedilenkullanımömrü7yıldır.
ÜRETİCİFİRMABİLGİSİ:VARTAConsumerBatteries
GmbH&Co.KGaA,Alfred-Krupp-Str.9,73479
Ellwangen, Germany
Remington® is a Registered Trade Mark of Spectrum
Brands,Inc.,
oroneofitssubsidiaries
VARTAConsumerBatteriesGmbH&
Co.KGaA,Alfred-Krupp-Str.9,73479Ellwangen,Germany
www.rermington-europe.com
© 2011SBI
Model No. EP6010C
11/INT/EP6010C Version 1 /11 Part No. T22-
33144

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Remington EP6010C këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Epilatorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Remington EP6010C apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Remington EP6010C dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Remington EP6010C t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Remington EP6010C specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Remington EP6010C.

Të përgjithshme
Markë Remington
Model EP6010C | EP6010C
Produkt Epilator
EAN 4008496726516
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Number of speeds 2
Number of tweezers 42 tweezers
Product colour Violet,White
Other features
Type Epilator
Power
Mains power
Packaging content
Cleaning brush
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Remington EP6010C më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate