Razer Chimaera Wireless udhëzues

Razer Chimaera Wireless
9.5 · 1
PDF udhëzues
 · 13 faqe
Anglisht
udhëzuesRazer Chimaera Wireless
The Razer Chimaera Wireless Gaming Headset for Xbox 360® has everything you need for up
to 12 hours of battling and smack-talking your friends in absolute comfort. Building on our
extensive expertise from PC gaming, this wireless headset is designed to provide a high
definition sound combined with an ergonomic design to maximize comfort.
The included base station doubles up as a charging dock and storage unit to keep your Razer
Chimaera ready to dominate everyone on Xbox LIVE.

MASTER GUIDE

CONTENTS

1. Package Contents
2. System & Hardware Requirements
3. Key Features
4. Technical Specifications
5. Installation and Setup / Registration / Technical Support
6. Using Your Razer Chimaera
7. Legalese

1. PACKAGE CONTENTS

- Razer Chimaera Wireless Gaming Headset for Xbox 360®
- Charging Dock Base Station
- Cables:
RCA Cable
AC Adapter
2.5mm to 2.5mm Stereo Cable (For Controller Connection)
- 2 AAA Rechargeable Batteries
- Quick Start Guide
- Master Guide

2. SYSTEM & HARDWARE REQUIREMENTS

- Xbox 360®
- Composite Cable (or Component HD AV Cable)
OR
- PC

Shikoni udhëzuesin për Razer Chimaera Wireless këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Razer Chimaera Wireless apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Razer dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Razer t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Razer
Chimaera Wireless | RZ04-00470100-R3G1
Kufje
8886419312345, 8886419312499, 5053973610733
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Minimum system requirementsXbox 360: CVBS / YPbPr HD AV cable\nPC: 3.5mm Headphone & Mic Cables
Dimensions (WxDxH)200 x 88 x 204 mm
Headphone outputs1
Operating frequency2400 MHz
Headphones
Headphone frequency20 - 20000 Hz
Headphone sensitivity105 dB
Impedance32 Ω
Driver unit50 mm
Magnet typeNeodymium
Microphone
Microphone frequency130 - 10000 Hz
Microphone sensitivity-42 dB
Microphone typeBoom
Performance
Signal-to-Noise Ratio (SNR)55 dB
Compatible productsXbox 360
Product typeHeadset
Product colourBlack
Headset typeBinaural
Recommended usageGaming
Battery
Talk time12 h
Battery typeAAA
Rechargeable battery
Supplier features
Charging time180 min
Ports & interfaces
Microphone in
Wireless range10 m
Connectivity technologyWireless
Bluetooth
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Razer Chimaera Wireless më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate