Qsan XCubeSAN XS1226S udhëzues

Qsan XCubeSAN XS1226S
6.3 · 1
PDF udhëzues
 · 4 faqe
Anglisht
udhëzuesQsan XCubeSAN XS1226S

Thank you for purchasing a QSAN XCubeSAN storage system.

This QIG will get you up and running quickly and is applicable to the following models :
XS5224, XS5216, XS5212, XS5226, XS3224, XS3216, XS3212, XS3226, XS1224, XS1216, XS1212, XS1226.
The QIGs in other languages can be downloaded from the QSAN website: https://qsan.com/m5jzpd
Open the Carrier Handle of a Disk Drive Tray
- The procedure of opening an LFF disk drive tray carrier handle: shift
the carrier handle release button from right to left; then carrier
handle will automatically pop out.
- Open an SFF disk drive tray carrier handle: shift the carrier
handle release button from up to down; then carrier handle will
automatically pop out.

XCubeSAN Quick Installation Guide

1 BEFORE YOU BEGIN

Package Contents
A QSAN XCubeSAN model includes:
Optional Accessories:
- 4 port 16Gb/8Gb Fibre Channel host card SFP+
(model name: HQ-16F4S2)
- 2 port 16Gb/8Gb Fibre Channel host card SFP+
(model name: HQ-16F2S2)
- 4 port 10GbE iSCSI host card SFP+ (model name: HQ-10G4S2)
- 2 port 10GBASE-T iSCSI host card RJ45 (model name: HQ-10G2T)
- 4 port 1GBASE-T iSCSI host card RJ45 (model name: HQ-01G4T)
- Cache-to-flash module:
- Battery back module + flash module (model name: C2F-BM128G)
- Super capacitor module + flash module (model name: C2F-SP128G)
- Rail kit (model name: SLR-RM3640)
- USB LCM module (model name: LCM-U162)
Prepare for Installation
Before installing your storage system, it is highly recommend that you
follow our configuration worksheet which can be downloaded from the
QSAN website: https://qsan.com/zk6ucs
Record System Information on the Configuration Worksheet
- System name
- Admin password
- NTP server address
- Management IP address at controller 1
- DNS server address
More Information
For additional hardware manual, software manual, or compatibility
matrix which includes HDD, SSD, HBA, and switch requirements,
please refer to the QSAN Download Center at:
https://qsan.com/download
1
LFF : Large Form Factor / 3.5” disk drive
2
SFF : Small Form Factor / 2.5” disk drive
2 INSTALL THE DISK DRIVES
Unlock the Disk Drive Tray
- The standard position of the disk drive tray is locked to prevent
damage during transport.
- To unlock LFF or SFF disk drive tray: shift the release button lock
from left to right.
Release Button Lock
Unlock Direction
Unlock Direction
Release Direction
Release Direction
Carrier Handle Release Button
Carrier Handle Release Button
Unlock Direction
R
e
l
e
a
s
e
B
u
t
t
o
n
L
o
c
k
System Chassis (x1)
AC Power Cords (x2) RS-232 Console Cable
(x2) for dual controller model
(x1) for single controller model
Screws Pack for Disk Drives
This Quick Installation Guide
Disk Drive Trays
(x24 LFF
1
) for 4U 24-bay
(x16 LFF) for 3U 16-bay
(x12 LFF) for 2U 12-bay
(x26 SFF
2
) for 2U 26-bay

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Qsan XCubeSAN XS1226S këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Serverat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Qsan XCubeSAN XS1226S apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Qsan XCubeSAN XS1226S dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Qsan XCubeSAN XS1226S t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Qsan XCubeSAN XS1226S specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Qsan XCubeSAN XS1226S.

Deliver cloud computing, real-time analytics, processing for your mission-critical business, and big data insights. Impr...
Të përgjithshme
Markë Qsan
Model XCubeSAN XS1226S | XS1226S-EU
Produkt Serveri
EAN 4058154248003
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Storage
Number of storage drives supported 26
Number of storage drives supported 26
Storage drive size 2.5 "
Disk roaming
Auto-rebuild
Hot-swap drive bays
RAID levels 0,0+1,1,5,6,10,30,50,60
Online RAID migration
RAID support
Storage drive capacity 0 GB
Storage drive interface Serial Attached SCSI (SAS)
Total installed storage capacity 0 TB
Number of storage drives installed 0
Installed storage drive type
Storage drives installed
Weight & dimensions
Height 88 mm
Width 438 mm
Height 88 mm
Width 438 mm
Depth 491 mm
Design
Chassis type Rack (2U)
Cooling type Active
Product colour Black
Number of fans 2 fan(s)
Certificates
Certification CE, FCC, BSMI, VCCI, KCC
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Storage temperature (T-T) -10 - 50 °C
Storage relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Performance
Hot spare
S.M.A.R.T. support
Security algorithms HTTPS,SSH
Type -
Device class Small & Medium Business
Backup function
Software
Operating system installed Linux
Mac compatibility
Mac operating systems supported Mac OS X 10.11 El Capitan,Mac OS X 10.12 Sierra
Server operating systems supported SUSE Linux Enterprise Server 10,SUSE Linux Enterprise Server 11,SUSE Linux Enterprise Server 12,Windows Server 2008,Windows Server 2008 R2,Windows Server 2012,Windows Server 2012 R2,Windows Server 2016
Ports & interfaces
Fiber ports quantity 0
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity -
USB 2.0 ports quantity -
Ethernet LAN (RJ-45) ports -
USB port -
Network
Wi-Fi
Jumbo frames support
iSCSI support
Wake-on-LAN ready
Ethernet LAN
Ethernet LAN data rates 1000,10000 Mbit/s
Memory
Internal memory type DDR4
Internal memory 4 GB
Maximum RAM supported 32 GB
Memory slots 2 x DIMM
Processor
Processor family Intel® Xeon®
Processor cores 2
Power
Power supply location Built-in
Power supply unit (PSU) capacity 770 W
Number of power supply units 2
Redundant power supply (RPS) support
AC input frequency 50 - 60 Hz
Technical details
Harmonized System (HS) code 84714100
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Qsan XCubeSAN XS1226S më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate