QNAP TS-269 Pro udhëzues

QNAP TS-269 Pro
9.2 · 1
PDF udhëzues
 · 84 faqe
Anglisht
udhëzuesQNAP TS-269 Pro
2014/06/20

QNAP Turbo NAS

Hardware User Manual

© 2014. QNAP Systems, Inc. All Rights Reserved.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për QNAP TS-269 Pro këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Nas dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me QNAP TS-269 Pro apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me QNAP TS-269 Pro dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të QNAP TS-269 Pro t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

QNAP TS-269 Pro specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të QNAP TS-269 Pro.

Easily connect with the convenient DVI port for stunning HD visuals through a high quality and reliable digital connecti...
Të përgjithshme
Markë QNAP
Model TS-269 Pro | TS-269 PRO
Produkt Nas
EAN 4712511123371, 5050914708856, 5050914740801, 5050914740818, 5050914740825, 5050914835224, 5050914835231, 5050914835248, 5050914835279, 5050914835286, 5050914835316, 5050914835323, 5050914835354, 5050914840273, 5051868552199, 5051868608193, 5051868608209, 5051868608216, 5051868761775, 5051868967108, 5051868972072, 5050914707491
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Fleta e të dhënave (PDF)
Storage
Total installed storage capacity - TB
Number of storage drives installed -
Number of storage drives supported 2
Storage drive capacity - GB
RAID levels 0,1,JBOD
Storage drive interface Serial ATA
Hot-swap drive bays
Supported file systems ext3,ext4,FAT32,HFS+,NTFS
Memory
Internal memory type DDR3
Internal memory 1 GB
Flash memory 512 MB
Maximum RAM supported 3 GB
Processor
Processor family Intel Atom®
Processor frequency 2.13 GHz
Number of processors installed 1
Network
Compliance industry standards IEEE 802.3, 802.3u, 802.3ab
Supported network protocols CIFS/SMB, AFP (v3.3), NFS(v3), FTP, FTPS, SFTP, TFTP, HTTP(S), Telnet, SSH, iSCSI, SNMP, SMTP, SMSC, UPnP
Cabling technology 10/100/1000Base-T(X)
Jumbo frames support
DHCP client
DHCP server
iSCSI support
Wake-on-LAN ready
Other features
Networking features Gigabit Ethernet
Fan 7 cm, 12V DC
Power requirements 100-240V AC, 50/60Hz
Compatible operating systems - Windows XP, Vista, Windows 7 (32/64-bit), Windows Server 2003/2008 R2\n- Apple Mac OS X\n- Linux & UNIX
Power LED
Performance
Security algorithms 256-bit AES,802.1x RADIUS,HTTPS,SSH,SSL/TLS
Management protocols CIFS/SMB, AFP, FTP
Web-based management
Reset button
On/off switch
Multilingual support
Noise level 34.2 dB
Noise level (idle) 33.7 dB
Design
Cable lock slot
Product colour Black
Chassis type Tower
Number of fans 1 fan(s)
LED indicators LAN,Status,USB
Packaging content
Cables included AC,LAN (RJ-45)
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports 2
USB 2.0 ports quantity 3
eSATA
eSATA ports quantity 1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 2
VGA (D-Sub) ports quantity 1
Software
Operating system installed QNAP Storage Manager
Operating system version 3.7
Power
Power supply unit (PSU) capacity 250 W
Power consumption (typical) 25 W
Power consumption (sleep) 16 W
Output power 1 W
Weight & dimensions
Width 102 mm
Depth 216 mm
Height 150 mm
Weight 1740 g
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 0 - 95 %
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth QNAP TS-269 Pro më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate