Pure Evoke Mio by Orla Kiely udhëzues

Pure Evoke Mio by Orla Kiely
9.1 · 1
PDF udhëzues
 · 22 faqe
Anglisht
udhëzuesPure Evoke Mio by Orla Kiely
Orla_Mio_manual-v4-UK-Aus.indb 1 12/21/2012 4:49:55 PM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Pure Evoke Mio by Orla Kiely këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Pure Evoke Mio by Orla Kiely apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Pure Evoke Mio by Orla Kiely dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Pure Evoke Mio by Orla Kiely t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Pure Evoke Mio by Orla Kiely specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Pure Evoke Mio by Orla Kiely.

Të përgjithshme
Markë Pure
Model Evoke Mio by Orla Kiely | VL-61148
Produkt Radio
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Audio system stereo
Dimensions (WxDxH) 210 x 125 x 181 mm
I/O ports 1 x USB (mini B-type)
Power requirements 220-240V AC
Audio
RMS rated power 7 W
Radio
Preset stations quantity 30
Tuner type Digital
Supported radio bands DAB
Radio type Portable
FM band range 87.5 - 108 MHz
Radio Data System (RDS)
Loudspeakers
Number of built-in speakers 1
Display
Display type OLED
Ports & interfaces
Line-out
Headphone connectivity 3.5 mm
Features
Product colour Black
Battery
Battery life (max) 24 h
Technical details
DAB Band III 174–240 MHz
Power
Power consumption (typical) 2.48 W
Power consumption (standby) 0.9 W
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Pure Evoke Mio by Orla Kiely më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate