Proximus Twist 504 udhëzues

Proximus Twist 504
7.2 · 1
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesProximus Twist 504

Shikoni udhëzuesin për Proximus Twist 504 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori telefonat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Proximus Twist 504 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Proximus dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Proximus t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Proximus
Twist 504 | 7611425050551
telefon
7611425050551
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Answering machine
Intercom
Number of melodies10
Maximum indoor range50 m
Maximum outdoor range300 m
Design
Mounting typeDesk
Product colourBlack, White
Call management
Caller ID
Call list capacity phonebook20
Call timer
Phone features
Phonebook capacity100 entries
Speakerphone
Management features
Alarm clock
Clock with calendar
Volume controlDigital
Display
Built-in display
Backlight display
Power
Talk time10 h
Standby time96 h
Battery technologyLithium-Ion (Li-Ion)
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Proximus Twist 504 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate