Pro-Ject 2Xperience SB udhëzues

Pro-Ject 2Xperience SB
5.5 · 1
PDF udhëzues
 · 8 faqe
Anglisht
udhëzuesPro-Ject 2Xperience SB
INSTRUCTIONS FOR USE
Pro-Ject 2 Xperience Acryl
Pro-Ject 2 Xperience Classic

Shikoni udhëzuesin për Pro-Ject 2Xperience SB këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori DJ gear dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Pro-Ject 2Xperience SB apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Pro-Ject dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Pro-Ject t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Pro-Ject
2Xperience SB | 9120050435483
DJ gear
9120050435483, 9120065187582
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Features
TypeBelt-drive audio turntable
Nominal speeds33, 45 RPM
Platter materialMDF
Wow & flutter0.08 %
Signal-to-Noise Ratio (SNR)70 dB
Product colourWalnut
Ports & interfaces
USB ports quantity0
Weight & dimensions
Platter diameter300 mm
Product dimensions (WxHxD)480 x 160 x 360 mm
Weight7700 g
Tonearm
Arm length230 mm
Power
Power supply typeDC
AC adapter frequency50/60 Hz
AC adapter input voltage110 - 240 V
Power consumption (average operating)4 W
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Pro-Ject 2Xperience SB më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate