Princeton Tec Byte udhëzues

Princeton Tec Byte
5.9 · 1
PDF udhëzues
 · 26 faqe
Anglisht
udhëzuesPrinceton Tec Byte
PRINCETON TEC
PO BOx 8057
TRENTON, NJ 08650
T 1-609-298-9331
TF 1-800-257-9080
GPS 40° 6’ 54”, -74° 45’ 46

Princeton tec

Lighting guide

MPLS EDITION
ISSUED JANUARY 2013
WWW.PRINCETONTEC.COM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Princeton Tec Byte këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Elektrikë dore dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Princeton Tec Byte apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Princeton Tec Byte dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Princeton Tec Byte t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Princeton Tec Byte specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Princeton Tec Byte.

Të përgjithshme
Markë Princeton Tec
Model Byte | BYT-BK
Produkt Eletrik dore
EAN 795626018378
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Flashlight type Headband flashlight
Waterproof
Product colour Black
Housing material -
Lighting
Bulb power - W
Lamp type LED
Lamps quantity 2 lamp(s)
Number of power levels 2
Luminous flux 50 lm
Power
Battery type AAA
Number of batteries supported 2
Battery life (max) 146 h
Weight & dimensions
Weight 64 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Princeton Tec Byte më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate