PowerPlus POWXQ5223 udhëzues

PowerPlus POWXQ5223
6.7 · 1
PDF udhëzues
 · 9 faqe
Anglisht
udhëzuesPowerPlus POWXQ5223

POWXQ5223 EN

Copyright © 2014 VARO NV Page| 1 www.varo.com
1 APPLICATION .................................................................................. 3
2 DESCRIPTION (FIG. A) ................................................................... 3
3 PACKAGE CONTENT LIST ............................................................. 3
4 SYMBOLS ........................................................................................ 3
5 GENERAL POWER TOOL SAFETY WARNINGS .......................... 4
5.1 Working area ........................................................................................................... 4
5.2 Electrical safety ....................................................................................................... 4
5.3 Personal safety ...................................................................................................... 4
5.4 Power tools use and care ....................................................................................... 5
5.5 Service ..................................................................................................................... 5
6 ADDITIONAL SAFETY INSTRUCTIONS ........................................ 5
7 ASSEMBLY ...................................................................................... 5
7.1 Inserting drill bits or chisels ................................................................................... 5
7.2 Removing the bit or drill ......................................................................................... 6
7.3 Inserting a standard chuck ..................................................................................... 6
7.4 Installing the auxiliary handle ................................................................................ 6
7.5 Setting the depth gauge ......................................................................................... 6
7.6 Dust collection device ............................................................................................ 6
8 OPERATING INSTRUCTIONS ........................................................ 6
8.1 Switching ON and OFF ........................................................................................... 6
8.2 Operation mode selection ...................................................................................... 6
8.2.1 Impact drilling mode: (Fig. 1) ..................................................................................... 7
8.2.2 Chiseling mode : (fig. 2) ............................................................................................ 7
8.2.3 Drilling only mode : (Fig. 3) ....................................................................................... 7
8.2.4 Idle running mode: (forbidden!!) (Fig. 4) .................................................................... 7
9 CLEANING AND MAINTENANCE ................................................... 7
9.1 Cleaning................................................................................................................... 7
9.2 Replacing coal brushes .......................................................................................... 7
9.3 Maintenance ............................................................................................................ 7
9.4 Mains cable and plug .............................................................................................. 7
10 TECHNICAL DATA .......................................................................... 7

Shikoni udhëzuesin për PowerPlus POWXQ5223 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e stërvitjes dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me PowerPlus POWXQ5223 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me PowerPlus dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të PowerPlus t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
PowerPlus
POWXQ5223 | POWXQ5223
Makinë stërvitjeje
5400338043000
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Input power1500 W
Cord length4 m
AC input voltage230-240 V
AC input frequency50 Hz
Power sourceAC
Performance
Impact rate3900 bpm
Rated speed (max)800 RPM
Drilling diameter in concrete (max)30 mm
Drilling diameter in steel (max)- mm
Drilling diameter in wood (max)- mm
Sound power level106 dB
Features
Chuck typeSDS Plus
Product colourGreen, Silver
Weight & dimensions
Weight- g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth PowerPlus POWXQ5223 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate