PowerPlus POWX111 udhëzues

PowerPlus POWX111
5.9 · 1
PDF udhëzues
 · 8 faqe
Anglisht
udhëzuesPowerPlus POWX111

POWX111 EN

Copyright © 2014 VARO P a g e | 1 www.varo.com
1 APPLICATION .................................................................................. 2
2 DESCRIPTION (FIG A) .................................................................... 2
3 PACKAGE CONTENT LIST ............................................................. 2
4 SYMBOLS ........................................................................................ 2
5 GENERAL POWER TOOL SAFETY WARNINGS .......................... 3
5.1 Work area ................................................................................................................ 3
5.2 Electrical safety ....................................................................................................... 3
5.3 Personal safety ....................................................................................................... 3
5.4 Power tool use and care ......................................................................................... 4
5.5 Service ..................................................................................................................... 4
6 ADDITIONAL SAFETY WARNINGS FOR PLANERS .................... 4
7 ADJUSTMENTS/SETTINGS ............................................................ 4
7.1 Replacing the cutters (fig. B&C)............................................................................. 4
7.2 Adjusting a cutter (fig. D) ....................................................................................... 5
7.3 Setting the planing depth (fig. A} ........................................................................... 5
7.4 Mounting and setting the parallel fence (fig. A&E} ............................................... 5
8 OPERATION ..................................................................................... 5
8.1 Switching on and off (fig. A) ................................................................................... 5
8.2 Dust extraction (fig. F ............................................................................................. 5
9 CLEANING AND MAINTENANCE ................................................... 6
9.1 Cleaning................................................................................................................... 6
10 TECHNICAL DATA .......................................................................... 6
11 NOISE ............................................................................................... 6
12 SERVICE DEPARTMENT ................................................................ 6
13 STORAGE ........................................................................................ 6
14 WARRANTY ..................................................................................... 7
15 ENVIRONMENT ............................................................................... 7
16 DECLARATION OF CONFORMITY ................................................ 8

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për PowerPlus POWX111 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Planifikuesit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me PowerPlus POWX111 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me PowerPlus POWX111 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të PowerPlus POWX111 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

PowerPlus POWX111 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të PowerPlus POWX111.

Të përgjithshme
Markë PowerPlus
Model POWX111 | POWX111
Produkt Planifikues
EAN 5400338027079
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Input power 1020 W
Power source AC
Other features
Chip thickness (max) - mm
Features
Product colour Grey,Yellow
Packaging content
Carrying case
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth PowerPlus POWX111 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate